Review Leer gitaar spelen in 22 lessen

– bijgewerkt op 17 november 2020 –

Wat is het?

producten review leer gitaar in 22 lessen wat is het

Leer gitaar spelen in 22 stappen is een online gitaarcursus. Je leert hier dus aan de hand van video’s en MP3 bestanden hoe je gitaar moet spelen. Daarnaast heb je per les nog een hoop ondersteunende bestanden.

Een groot voordeel is dat je deze cursus altijd en overal kunt volgen. Het is namelijk in een online leeromgeving. Dit kan dus vanaf je tablet, telefoon, laptop of computer. Dit maakt het een ideale cursus.

Bovendien is de cursus volledig gefocust op jou en het leren van gitaarspelen. Je krijgt namelijk elke week toegang tot een les. Zo kun je een week lang goed oefenen met de les die je gekregen hebt. Dit is een bewezen strategie!

Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding van Koen Snoek en krijg je toegang tot een besloten community met alle andere cursisten. Juist dit en de prijs maakt deze online gitaarcursus zo ongelooflijk tof.

Wat is het doel?

producten review leer gitaar in 22 lessen wat is het doel

Het doel van de cursus is natuurlijk om je in korte tijd gitaar te leren spelen. En daarvoor is de cursus in 3 blokken verdeeld, waarbij de verschillende blokken allemaal aanvullende video’s bevatten.

Blok 1: Ik Maak Je Klaar Om Te Rocken!

Blok 1 bestaat uit de basis. Dit is logisch en zeker ontzettend belangrijk om goed aan te leren. Je leert hier wat de juiste gitaarhouding is. Dit doen de meeste mensen fout.

Daarnaast leer je exact hoe je een gitaar moet afstemmen, want ook dit word 9 van de 10 keer verkeerd gedaan. Gitaarsnaren vervangen komt ook aan bod en daarnaast leer je hoe je makkelijk riffs kunt spelen.

Op zich een simpele, maar belangrijke module. Je moet er even doorheen, vóórdat het echt leuk gaat worden.

MuziekMuziek

Blok 2: Jij Rockt Met Liedjes!

In dit blok leer je de belangrijkste aspecten van het gitaarspelen. Op zich is dit blok wel pittig. Zeker als je nooit eerder gitaar gespeeld hebt. Ook dan kom je er prima doorheen hoor, maar je moet wat meer concentratie hebben!

Wat leer je hier?

 • Je leert de theorie en technieken van gitaarspelen door het spelen van bekende liedjes. Denk aan: Queen, The Script, Kings of Leon, ACDA en de Munnik, Nirvana en nog veel meer!
 • Je leert het gitaarspelen-geheim om goed en relatief simpel gitaarakkoorden over te kunnen pakken.

Blok 3: Theorie & Techniek

Het laatste, maar ook zeker belangrijke blok is de theorie en techniek. Dit is veruit het meest uitgebreide blok. Je leert hier dus ook het meeste. Pittig, maar ontzettend leuk.

Wat kun je hier van verwachten?

 • Dat je elk Majeur & Mineur akkoord leert
 • Je leert tablatuur lezen
 • Je leert barré akkoorden spelen
 • De belangrijkste toonladder
 • Je leert de theorie en techniek die elke gitarist moet kennen
 • Je weet hierna waar welke fret op de hals zit

Kortom: je leert ontzettend veel.

Krijg je ook bonusmateriaal?

Jazeker, dat krijg je in overvloed:

 • Compleet gitaarakkoordenboek
 • De mogelijkheid om videovragen te stellen aan Koen zelf
 • Uitgebreide bijlagen en MP3 meespeel bestanden
 • Jaarlijks kampvuurfeest
 • Community alleen voor cursisten
 • Een stap-voor-stap opleidplan

Wie of wat zit er achter?

producten review leer gitaar in 22 lessen koen snoek

Koen Snoek is de naam achter het product Leer gitaar spelen in 22 lessen. Koen is een man die woonachtig is in Volendam. Dit kun je overigens ook duidelijk horen aan zijn accent in het videomateriaal.

In het verleden heeft hij veel gitaarlessen gegeven maar is een tijdje gestopt geweest. Na een pauze van een aantal jaren is hij weer begonnen met lesgeven in gitaar spelen.

De reden dat hij zo goed gitaar kan spelen is omdat hij les heeft gehad van de mannen van de 3JS, namelijk Jaap Kwakman en Jaap de Witte. Koen heeft zelfs in de voorprogramma’s mogen staan bij de concerten van de 3JS dus hij kan zeker wel wat!

Nu is hij woonachtig en tegelijkertijd ook veel werkzaam vanuit Edam. Hij heeft inmiddels zijn eigen platform genaamd gitaarlesvankoen.nl. Hier promoot hij zijn digitale cursus ‘Leer gitaar spelen in 22 lessen’.

Op zijn eigen platform deelt hij ook veel waardevolle informatie en tips over het leren van gitaar spelen. Hij deelt deze informatie al voordat je het product aanschaft. Dat vind ik een positief punt.

Koen komt op mij persoonlijk over als een aardige man met verstand van zaken. Als zijn informatie staat vermeld bij de KVK en je hoeft je dus geen zorgen te maken of Koen echt bestaat.

Wat zijn de ervaringen?

producten review leer gitaar in 22 lessen wat zijn de ervaringen

We zien veel positieve reacties over dit product Gitaar spelen in 22 lessen van Koen Snoek, maar dat kan ook niet anders zo lijkt het. Het is een goede complete cursus in onze ogen en we kunnen ons dan ook niet voorstellen dat iemand negatieve ervaringen heeft met deze cursus. We hebben nog even gezocht, maar konden echt niets vinden.

Wat zijn de kosten?

Naast de tijd die je er in steekt, kost het natuurlijk ook geld. De prijs voor het geheel is €77,- euro. Deze prijs is behoorlijk laag, aangezien je hier 22 lessen met video, bladmateriaal en ondersteuning voor krijgt. Privéles van een gitaarleraar kun je niet voor dit bedrag krijgen, en dan zeker geen 22 lessen.

Wat is het advies?

producten review ja of nee
producten review bert kunst persoonlijke foto

Eerlijk toegeven dat de cursus Gitaar spelen in 22 lessen van Koen Snoek erg goed in elkaar zit. De video’s zijn duidelijk en de opbouw van de gehele cursus zit goed in elkaar. Dit kan natuurlijk ook niet anders als je al een ruime tijd gitaarles geeft. Dan moet je ook wel weten hoe de vork in de steel zit. Koen heeft echter ook het digitale gedeelte erg goed aangepakt. Als je een cursus online geeft loop je toch tegen een aantal beperkingen aan, maar Koen heeft deze met zijn cursus gitaar spelen volledig weggenomen. Daarbij komt nog eens dat Koen op ons over komt als een prettig persoon die erg veel passie heeft voor gitaar spelen en dit ook erg goed weet over te brengen op de kijker van zijn cursus materiaal. Wij hopen dat elke cursus die we in de toekomst onder ogen krijgen over het onderwerp een muziekinstrument bespelen zo in elkaar zit. Koen heeft in ieder geval de lat erg hoog gelegd.

MuziekMuziek

Nieuwsgierig geworden?

Ben je op basis van deze review nieuwsgierig geworden naar de cursus “Gitaar Spelen in 22 Lessen” en ben je bereid met jezelf de uitdaging aan te gaan, ga er dan voor:

Ik ga de uitdaging aan en leer mezelf gitaar spelen in 22 lessen!

Populaire reviews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.