Review Droog Trainen Protocol Vrouwen

– bijgewerkt op 03 november 2020 –

Wat is het?

producten review vraagteken wat is het

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen is een digitaal lespakket dat je uitlegt en helpt om effectief droog te gaan trainen. Het protocol bestaat uit E-books, diverse PDF’s en excel bestanden, die je bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop kunt openen. Deze E-books krijg je na aanschaf:

 • een uitgebreid E-book over Training (35 pagina’s);
 • een uitgebreid E-book over Voeding (76 pagina’s).

De e-books bevatten meer dan 70 pagina’s aan waardevolle informatie over training en voeding. Daarnaast krijg je belangrijke tips over krachttraining en over hoe je gemotiveerd kunt blijven. De boeken beginnen echt bij de basis, waardoor je een hele goede uitleg krijgt over waarom je bepaalde dingen toepast. Hierdoor is het voor iedereen begrijpelijk en krijg je direct vertrouwen in zijn methode.

Om wat meer beeld te krijgen bij wat je kunt verwachten van het programma, hierbij een overzicht:

producten review droog trainen protocol vrouwen dtp vrouwen ebook
 • Een overzichtelijk protocol met alle informatie die je nodig hebt;
 • De ideale start zodat je snel resultaat ziet;
 • Grip op voeding en eetbuien. Genieten hoort er nog altijd bij niet alles draait om fitness;
 • Op de juiste manier trainen;
 • Je zelfvertrouwen en motivatie neemt toe;
 • Compleet voedingsschema en trainingsschema op maat;
 • Je volgt het protocol op jou eigen tempo past goed bij een drukke baan;
 • Levenslang toegang tot belangrijke informatie en nieuwe ontwikkelingen;
 • Je protocol altijd bij de hand door middel van je smartphone, tablet en laptop.

Het idee van het pakket is om je alle informatie en tools te geven om zelf aan de slag te gaan met droog trainen. Zo leer je hoe je efficiënt kunt eten en trainen. Het is belangrijk om te begrijpen dat je de tools krijgt om zelf goede menu’s samen te stellen en kunt werken met voedingsmiddelen die jij lekker vindt.

Naast de e-books krijg je ook 6 bonussen die je helpen om het protocol succesvol te volgen:

 • Een trainingsschema voor 12 weken voor in de sportschool (normaal €47,00);
 • Een trainingsschema voor 12 weken voor thuis (normaal €47,00);
 • Progressie meten (normaal €27,00);
 • Macro-nutrienten calculator (normaal €37,00);
 • Voedingslogboek (normaal €7,00);
 • Lijst met voedingsproducten (normaal €17,00).

Wat is het doel?

producten review wat is het doel

Droog trainen is kortweg het aanpassen van het voedingspatroon en trainingsprogramma, met als doel om vetmassa te verliezen en droge massa (spieren) te behouden. Het wordt ook wel cutten genoemd en houdt niets anders dan het verlagen van je vetpercentage, door jezelf aan een streng voedingsschema (koolhydraatarm dieet) te houden. Hierdoor wordt je spiermassa beter zichtbaar. Het belangrijkste doel van droog trainen? Droog worden houdt in dat je buikvet en vet op andere plaatsen “verbrandt”, waardoor je droger gespierd wordt en onder andere je buikspieren beter zichtbaar worden. We willen onze vetmassa verlagen om zo meer spierdefinitie te krijgen. Vanuit de bodybuilding-wereld weten we dat het verlagen van de calorie-inname (koolhydraten) en het aanpassen van het trainingsschema noodzakelijk is om méér spierdefinitie te zien als ze op het podium willen staan. Doordat het onderhuidse vet verdwijnt, zullen alle spieren duidelijker zichtbaar worden en vaak ook groter lijken. Dit zijn exact de zaken waar bodybuilders op beoordeeld worden. Droger worden is echter voor elke fitness-enthousiasteling een mogelijkheid. Hoewel de meeste mensen misschien niet zo ver gaan als professionele bodybuilders, is het wel mogelijk om met de juiste aanpak je lichaam te veranderen in een aantal maanden tijd!

Wie of wat zitten er achter?

Sinds 2013 helpen Henry en Rinus ​vrouwen online om hun ideale en droomlichaam te bouwen waarbij de focus ligt op krachttraining, voeding en een gezonde levensstijl. Henry en Rinus zijn de bedenkers en geestelijk vader van het Droog Trainen Protocol Vrouwen en het het doel van het professioneel ontwikkelde protocol is om gemotiveerde ​vrouwen te helpen hun krachttraining, voeding en levensstijl te optimaliseren. Het draait immers in de fitness-business maar om één ding: het beste resultaat voor de klanten. 

producten review droog trainen protocol vrouwen Henry en Rinus

Wanneer je overweegt het spiermassa protocol te kopen, ga je je lichaam blootstellen aan hun ideeën en principes en wil je natuurlijk weten of Henry en Rinus betrouwbaar zijn. Gelukkig zijn beide heren volledig betrouwbaar.

Als je online naar hun op zoek gaat dan kom je een speciale Facebookgroep tegen waarin ze veel persoonlijk advies geven. Je moet wel een kleine bijdrage betalen om lid te mogen worden van deze groep, maar het is zeker de moeite waard. Je leert ook super veel van de vragen en worstelingen van anderen. Henry en Rinus hebben de Droog Trainen Academie opgericht en dit is een legitiem bedrijf, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Als je verder kijkt op de blogs en de website zie je dat Henry en Rinus enorm gepassioneerd zijn en dat ze allerlei seminars en cursussen over fitness volgen.

Wat zijn de ervaringen?

producten review wat zijn de ervaringen

Online en op social media zijn er vele positieve ervaringen te vinden. Gebruikers zijn erg enthousiast over het protocol en hebben er goede resultaten mee geboekt. Als “bewijs” daarvoor worden er foto’s getoond van vrouwen die met behulp van het protocol (enorm) afgevallen zijn. Het lijkt erop dat de vele beloftes wel terecht zijn en dus dat het werkt. Op de Facebook pagina van het Droog Trainen Protocol worden ook regelmatig resultaten van deelnemers aan dit programma gedeeld. Op de website zelf zijn veel transformaties te zien van cursisten. Dit laat zien dat er echte resultaten worden behaald. En niet alleen beloftes en voorspellingen worden gedaan door de beide heren. Een belangrijk pluspunt dus.

Desondanks zijn er vrouwen die niet het gewenste resultaat hebben bereikt, of dat het niet snel genoeg is gegaan of dat ze er te hard voor hebben moeten werken. Deze groep is veel kleiner dan de groep die wel resultaten hebben bereikt, dus op basis daarvan is de boventoon dat het protocol echt wel werkt en goede resultaten geeft.

Hard werken

Nu is het wel zo, en dat wordt hierboven ook al even geraakt, je zult er wel voor moeten sporten en bewegen. Het is niet een kwestie van het houden aan het dieet, er komt veel meer bij kijken. Denk je na het aanschaffen van dit product enkel met minder eten klaar bent, dan kom je van een koude kermis thuis. Het is geen “afvallen-dieet programma”. Je kunt er wel door afvallen door je vetpercentage te verlagen, de focus ligt op het afvallen met behulp van krachttraining en gezonde voeding. Maar de resultaten zijn er dan ook naar. Om zomaar een enthousiaste gebruiker te citeren: “Ik krijg een enorme energie-boost en voel mij veel fitter. Eindelijk lukt het mij nu wel die kilo’s eraf te krijgen en strakker te worden! Dit motiveert mij enorm en ik ga hier dus ook echt mee door!”.

Als je op zoek bent naar een no nonsens product op het gebied van een strak lichaam krijgen dat op vrouwen gericht is, dan heb je aan het Droog Trainen Protocol Vrouwen een prima koop. Je ontvangt het Droog Trainen Protocol Vrouwen in pdf formaat en de e-books hebben een fijne layout, een prettige schrijfstijl en is voor zowel beginners als gevorderden goed te begrijpen. Met de inhoud van de boeken en de trainschema’s heb je echt waardevolle informatie in handen om een mooi, strak lichaam te krijgen en fitter te worden! Voor gevorderde sporters is dit protocol juist goed om nog echt even de puntjes op de “i” te zetten en nog meer resultaat te boeken.

Wat zijn de kosten?

Het droog trainen protocol kost volgens de website normaal €249,- maar is nu “tijdelijk” verkrijgbaar voor €67,- (inclusief bonusmateriaal). Het is even een investering, maar er is een 90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dus ben je niet tevreden of voldoet het niet aan je verwachtingen, dan krijg je gewoon je geld terug! Je krijgt er hele goede en eerlijke informatie voor. Een heel duidelijk plan, wat jou naar je droom lichaam begeleid! Zeker als je wil starten met droog trainen en je vetpercentage wil verlagen, krijg je alles aangereikt om dit ook ècht te gaan behalen!

Wat is het advies?

producten review ja nee wat is het advies
producten review bert kunst persoonlijke foto

Kijkend naar alle ervaringen en reviews over het protocol dan zou ik zeker adviseren het protocol aan te schaffen en te gaan volgen. Online zijn er vele positieve reviews en ervaringen te vinden en de producten zijn hun geld waard. Teven zijn vanuit mijn directe omgeving de ervaringen ook alleen maar positief. Het protocol voor vrouwen zit goed in elkaar en combineert het gebruik van informatie uit de e-books met de progressietabellen. Bij het volgen van het protocol kun je hierdoor goed zien waar je staat. Bovendien kun je daardoor ook nauwkeurig volgen wat jouw route is op weg naar het behalen van jouw doel. Met zorgvuldigheid en vele ervaringen is het protocol in elkaar gezet. Vanaf de start heb je het gevoel dat je een professioneel programma volgt. Als je fysiek de beste versie van jezelf wilt worden dan is dit protocol toch wel een heel goed programma. Het geeft je veel houvast en steun geeft.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je op basis van deze review nieuwsgierig geworden naar het “Droog Trainen Protocol Vrouwen”? Op deze websites kun je je verder laten informeren voordat je besluit het te gaan aanschaffen:

GezondheidGezondheid

Populaire reviews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.