Review Keto Revolutie

– bijgewerkt op 03 november 2020 –

Wat is het?

producten review keto revolutie vraagteken wat is het

De Keto Revolutie is jouw snelle start gids om te beginnen met het ketodieet in de meest gemakkelijke manier die er is. In het boek staat alles stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vet-verbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eet-schema en de voordelen snel kunt gaan ervaren.

Het Keto Revolutie programma is ontwikkeld voor mensen die af willen slanken en daarnaast van vet eten houden en graag:

  • Snel vet willen verliezen (niet zomaar een beetje gewicht, maar veel)
  • Een programma volgen dat gemakkelijk is zodat jij…
  • … eindelijk die permanente afslanktransformatie kunt ervaren.

Als dit niet iets is dat je wilt ervaren, dan is dit programma wellicht niks voor jou.

Wat is het doel?

producten review keto revolutie wat is het doel

Het keto dieet is een dieet dat jouw spijsvertering opnieuw programmeert. Normaal wordt jouw energie gehaald uit de verbranding van koolhydraten. Deze vindt je onder andere in brood, pasta, rijst en aardappelen. Bij het keto dieet eet je veel vetten en juist weinig koolhydraten (koolhydraatarm). Als er geen koolhydraten voorhanden zijn voor de verbranding, zal je lichaam overschakelen op het verbranden van vet. Jouw vetopslag wordt dan gebruikt als brandstof. Je lichaam breekt je vetten af tot ketonen, in dit dieet dus je belangrijkste energiebron.

Dit proces wordt ketose genoemd, vandaar ook de naam van het dieet. Een lichaam dat in staat van ketose is, gebruikt je vetopslag als energie in plaats van de glucose uit koolhydraten. Hiermee help je je suikerspiegel te verlagen en raakt je vetverbranding weer in balans. Dit zorgt ervoor dat je lichaam elke dag meer vet gaat gebruiken als brandstof. Hierdoor zul je centimeters aan vet gaan verliezen, ook op plaatsen waar dit vaak moeilijk gaat. Denk hierbij aan je buik, heupen en bovenbenen.

Wie of wat zit er achter?

producten review keto revolutie paleo expert mitchel van duuren

Mitchel is de eigenaar en bedenker van de Keto Revolutie. Samen met een team van hardwerkende medewerkers heeft hij dit programma volledig weten te ontwikkelen. Daarbij ging hij uiteraard uit van de onderzoeken waaruit blijkt dat koolhydraten ongezond zijn. Hij heeft in het verleden meerdere receptenboeken geschreven en het Paleo dieet in Nederland op de kaart gezet. Ook het gezondheidsplatform ‘Elke hap telt’ staat onder zijn beheer, waar onder andere de websites paleo.nl en keto.nl onder hangen. En is hij regelmatig te zien bij RTL4. Met zijn platform wilt hij mensen leren hoe ze ‘voedsel onafhankelijk’ kunnen leven. Naast online ondernemen maakt Mitchel van Duuren tijd vrij voor zijn gezin. Hij is vader van drie kinderen.

Mitchel is dus absoluut geen onbekende in de wereld van voeding en gezondheid. Hij werkt in Nederland samen met grote namen, maar ook internationaal, en is zeer bekend in de gezondheidsbranche. Mitchel van Duuren is, naar eigen zeggen, al vanaf zijn 16e bezig met internet ondernemen. Dat begon allemaal toen hij onzeker was en op zoek was naar een oplossing om snel breed te worden. Die oplossing vond Mitchel uiteindelijk in eiwitten. Op basis van die ontdekking startte Mitchel al snel met zijn eerste webshop in eiwitproducten. Door de jaren heen heeft Mitchel nog veel meer webshops en websites opgericht. De Keto Revolutie is eigenlijk het ‘eindproduct’ van zijn jarenlange ervaring.

Nog een leuk detail over Mitchel van Duuren: hij heeft het Paleo dieet naar Nederland gehaald. Met dit dieet is het mogelijk om tot 8 kilo per maand af te vallen, waarbij de nadruk niet ligt op afvallen. Nee, het Paleo dieet draait om het veranderen van je manier van eten. Ik durf wel te stellen dat de Keto Revolutie een vervolg op die Paleo dieet is.

Wat zijn de ervaringen?

producten review keto revolutie wat zijn de ervaringen

De beoordelingen van de mensen die de Keto Revolutie zijn begonnen zijn op een enkeling na positief. Degenen die door de eerste moeilijke fase van het dieet heen zijn gekomen (daarover zo meer) zijn vol lof over het enorme gewichtsverlies dat het dieet bij hen teweeg brengt. Ze voelen zich veel energieker en ze vinden hun lichaam er beter uit zien. Bovendien beamen ze dat het verliezen van gewicht steeds makkelijker gaat (eens je in volledige ketose bent). Verder prijzen zij het verschil met een “normaal” keto dieet, dat je bij de Keto Revolutie veel meer steun hebt om door te gaan door de toegevoegde boeken Intermittent Fasting en vooral het Keto Revolutie Receptenboek.

Uiteraard is er veel over het keto dieet en de recepten te vinden op het internet, maar als mensen hiernaar moeten gaan zoeken zijn ze sneller geneigd om op te geven omdat ze dan steeds bij dezelfde recepten blijven hangen. Mitchel helpt je heel makkelijk van dit probleem af door deze toegevoegde boeken! De weinige mensen die zich minder positief uitlaten over het keto dieet geven na een paar dagen op vanwege de zogenoemde “keto-griep”. Dit is een verschijnsel veroorzaakt doordat je lichaam in transformatie gaat en overgaat van koolhydraat verbranding naar vetverbranding. Je kunt je sloom, energieloos en moe voelen. Je krijgt honger en weer trek in zoetigheid en je hersenen werken ook niet optimaal in deze (korte) periode. Mitchel haalt dit zelf ook aan maar belooft een geweldig resultaat als je de moeite neemt om door deze periode heen te komen.

Wat is het advies?

producten review ja of nee wat is het advies
producten review bert-kunst-persoonlijke foto

Gezien de mooie aanbiedingsprijs waarvoor de Keto Revolutie op dit moment wordt aangeboden, is dit absoluut een goede investering voor mensen die op zoek zijn naar een goed keto dieet (en meer dan dat). Als je ziet wat je voor dit geld aanschaft denk ik niet dat je ergens anders goedkoper uit bent. Als dat wel zo is, heb je waarschijnlijk niet alle extra’s die in dit Keto Revolutie pakket zitten. Zoals je hebt kunnen lezen in mijn eigen ervaringen en die van anderen in deze Keto Revolutie Review, brengt het je zeker wat het belooft. Als je maar vol houdt! Stap over de eerste moeilijke dagen heen en je wordt beloond met een fitter lichaam, minder vet en een langdurige energie! Mitchel zet een mooi product neer met veel extra’s, waardoor je minder snel de behoefte voelt om op te geven. Ook de energieke video’s van Mitchel werken aanstekelijk!

Nieuwsgierig geworden?

Ben je op basis van deze review nieuwsgierig geworden naar de “Keto Revolutie”, dan kun je nog naar deze 2 websites gaan om je verder te laten informeren voordat je het aanschaft:

GezondheidGezondheid

Populaire reviews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.