Review Amslod

– bijgewerkt op 08 maart 2021 –

In deze review wordt Amslod en haar favoriete E-bikes voor meisjes behandeld. Welke is nou de beste E-bike van het jaar en welke komt nou het beste uit alle tests? Er wordt gekeken naar de verschillende eigenschappen, de voor- en nadelen van de e-bikes, waar is deze geschikt voor, etc. En waarom is deze nou zo populair?

=> Wil je alle e-bikes zien? Ga dan hier naar de e-bikes van Amslod.

amslod foto

Amslod

Sinds 2015 is Amslod in razend tempo gegroeid tot een van de grootste e-bike merken van Nederland. U krijgt een fiets van grote kwaliteit, voor een fijne prijs. De elektrische fietsen van Amslod komen keer op keer als beste uit de test. De fietsen van Amslod komen rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Door het uitschakelen van die tussenhandel, bespaart u op extra kosten en bent u direct voordeliger uit.

Voor de beste indruk is het belangrijk dat u de fiets eerst uitvoerig probeert en test. Onze e-bike adviseurs zijn elke dag bij u in de buurt en komen vrijblijvend bij u zodat u alle Amslod fietsen in alle rust kunt proefrijden. Na aanschaf van uw fiets verlenen we gratis en uitgebreide service aan huis. Reparaties aan uw e-bike, kunnen immers het best gerepareerd worden door de fabrikant zelf. Waar u in Nederland ook bent; thuis, op uw werk of op uw vakantieadres in Nederland; onze mobiele servicemonteurs zijn altijd dichtbij. Bij Amslod krijgt u bij aankoop van een 2021 Launch Edition e-bike gratis 3 jaar volledige garantie op uw fiets.

=> Nieuwsgierig geworden naar Amslod en haar E-bikes en meer willen weten, laat je dan hier informeren.

Amslod-Wellington-MRX-600

Amslod Wellington

Krachtige allrounder

De nieuwe 2021 Wellington MRX-600 is de perfecte combinatie van kracht en design. Met de extra krachtige middenmotor (80 N·m) kan deze fiets elke route aan. Uitgevoerd met ingenieuze krachtsensor biedt de Wellington MRX de meest natuurlijke fietservaring. De tijdloze en modieuze uitstraling van deze fiets maakt het geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Geschikt voor ieder landschap

De Wellington is een echte allrounder. Uniek is de accu. Met maar liefst 600 wattuur aan capaciteit laat deze Amslod e-bike u nooit in de steek. De nieuwste vijfde generatie e-bike technologie met het 43-volt elektrische systeem biedt nóg meer kracht en comfort. De krachtige motor kan elk landschap aan; een ritje in de stad of een tocht in de bergen. Het lcd-kleurendisplay is geavanceerd en tegelijkertijd zeer gebruikersvriendelijk. Uw telefoon kunt u gemakkelijk opladen met de USB-aansluiting, ideaal voor bijvoorbeeld Google Maps.

Stijlvol met eersteklas afwerking

De Wellington MRX-600 heeft een zeer hoog afwerkingsniveau. Perfect weggewerkte lasnaden en een frame in de stijlvolle kleur ‘quantum silver’. De fraaie oranje accenten zorgen voor een modieus geheel. Op deze fiets wilt u gezien worden! Samen met de modieuze Hilston LRX herenfiets in dezelfde kleuren is dit dé ideale fietscombinatie.

=> Nieuwsgierig geworden naar de Amslod Wellington en meer willen weten, laat je je dan hier verrassen !

Bronnen

  • E-Bikes voor meisjes: veel dank en waardering gaat hier naar uit voor inspiratie en kennis;
  • Manners: veel dank en waardering gaat hier naar uit voor inspiratie en kennis;
  • Electrischefietsen.com: veel dank en waardering gaat hier naar uit voor inspiratie en kennis;
  • Koninklijke Gazelle: veel dank en waardering gaat hier naar uit voor inspiratie en kennis;

Populaire reviews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.