Review 101 Keto Recepten

– bijgewerkt op 03 november 2020 –

Wat is het?

producten review 101 keto recepten wat is het

Deze Review 101 Keto Recepten is het logische vervolg op ons review de Keto Revolutie. Met het goed presterende Keto dieet kun jij wel afvallen, ook al heb je dit al 30 keer tevergeefs met andere diëten geprobeerd. Dit dieet werkt echt, ook al beweerd iedereen dat.

Met de Keto Revolutie leer je hoe de methode werkt, in dit review beoordelen we het 101 receptenboek dat als aanvulling op je Keto Revolutie dieet aangeschaft kan worden.

Het 101 Keto receptenboek is een uitgave van elkehaptelt.nl en geschreven door ervaringsdeskundige Mitchel van Duuren.

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een kookboek met 101 ketogeen recepten. Het kookboek telt maar-liefst 220 pagina’s aan waardevolle informatie en recepten om ervoor te zorgen dat jij je ketogeen dieet tot een succes kunt maken en je kilo’s er letterlijk zullen afvliegen.

Het boek is een digitaal e-book, je kunt na de aanschaf van dit geweldige keto-kookboek dus ook direct aan de slag met het maken van je eerste recepten. Verder zitten er bij dit product ook nog eens 5 leuke bonussen, we zullen je verderop in dit artikel vertellen wat deze bonussen inhouden. Laten we eerst eens gaan bekijken voor wie dit kookboek geschikt is.

Wat is het doel?

producten review 101 keto recepten wat is het doel

Wat is nu eigenlijk het probleem…. in de huidige moderne tijd is er een overvloed aan (verkeerd) eten. We eten teveel bewerkte voedingsstoffen en suikers. Ons lichaam is hierdoor zijn vermogen verloren om (net als de oermens) vet te gebruiken als brandstof. De gevolgen hiervan zien we in de dagelijkse praktijk. We worden massaal dikker in Nederland en hebben steeds minder energie.

Het keto dieet is eenvoudig en brengt je terug naar de basis. Je gaat het eten van koolhydraten verminderen, en eet meer goede vetten. Het lichaam reageert hierop door op een natuurlijk manier weer vet te gaan gebruiken als brandstof i.p.v. koolhydraten. Je dwingt je lichaam zichzelf anders te programmeren, als je het langere tijd minder koolhydraten geeft. Het lichaam zoekt een andere vorm, het gaat het vet gebruiken! Precies wat jij wilt!

Wat gaat er nog meer gebeuren, je energie gaat omhoog, je word vrolijker en je humeur gaat positief pieken! Wie wil dat nu niet?

Wie of wat zit er achter?

producten review 101 keto recepten paleo keto expert mitchel van duuren

Mitchel is de eigenaar en bedenker van de Keto Revolutie en 101 Keto Recepten. Samen met een team van hardwerkende medewerkers heeft hij dit programma volledig weten te ontwikkelen. Daarbij ging hij uiteraard uit van de onderzoeken waaruit blijkt dat koolhydraten ongezond zijn. Hij heeft in het verleden meerdere receptenboeken geschreven en het Paleo dieet in Nederland op de kaart gezet. Ook het gezondheidsplatform ‘Elke hap telt’ staat onder zijn beheer, waar onder andere de websites paleo.nl en keto.nl onder hangen. En is hij regelmatig te zien bij RTL4. Met zijn platform wilt hij mensen leren hoe ze ‘voedsel onafhankelijk’ kunnen leven. Naast online ondernemen maakt Mitchel van Duuren tijd vrij voor zijn gezin. Hij is vader van drie kinderen.

Mitchel is dus absoluut geen onbekende in de wereld van voeding en gezondheid. Hij werkt in Nederland samen met grote namen, maar ook internationaal, en is zeer bekend in de gezondheidsbranche. Mitchel van Duuren is, naar eigen zeggen, al vanaf zijn 16e bezig met internet ondernemen. Dat begon allemaal toen hij onzeker was en op zoek was naar een oplossing om snel breed te worden. Die oplossing vond Mitchel uiteindelijk in eiwitten. Op basis van die ontdekking startte Mitchel al snel met zijn eerste webshop in eiwitproducten. Door de jaren heen heeft Mitchel nog veel meer webshops en websites opgericht. De Keto Revolutie is eigenlijk het ‘eindproduct’ van zijn jarenlange ervaring.

Nog een leuk detail over Mitchel van Duuren: hij heeft het Paleo dieet naar Nederland gehaald. Met dit dieet is het mogelijk om tot 8 kilo per maand af te vallen, waarbij de nadruk niet ligt op afvallen. Nee, het Paleo dieet draait om het veranderen van je manier van eten. Ik durf wel te stellen dat de Keto Revolutie een vervolg op die Paleo dieet is.

Wat zijn de ervaringen?

producten review wat zijn de ervaringen

Voordat je daadwerkelijk besluit om dit digitale e-book aan te schaffen is het misschien aan te raden om een aantal reviews te lezen van bestaande klanten. Waar het bij veel bedrijven moeilijk is om ook maar één fatsoenlijke review te vinden, hebben we bij het bedrijf Foodie
geen enkele moeite om positieve reacties te vinden. Dit zegt uiteraard genoeg over het bedrijf van Mitchel van Duuren. Mocht je nog steeds twijfelen? NIET doen. lees onderstaand maar eens wat andere klanten te vertellen hebben over dit bedrijf. Je kunt ook de Facebookpagina van bijvoorbeeld Paleo.nl bezoeken om reviews te lezen.

Om de kwaliteit van een product te bepalen, kijk ik ook altijd even naar de ervaring van anderen.  Hoewel het 101 keto receptenboek minder bekend is als de Keto Revolutie (de cursus van Mitchel om te starten met keto), zijn er wel een aantal reacties te vinden.  Natuurlijk geeft Mitchel op de website van het product een aantal positieve reacties, maar ook op facebook kan ik een aantal goede recensies vinden. 

De meeste hiervan zijn positief. Mensen laten weten dat de recepten lekker en gevarieerd zijn en dat de bonussen het receptenboek goed aanvullen. 

En niet onbelangrijk; de meesten verliezen gewicht tijdens het volgen van het dieet en voelen zich lekkerder. 

Wat is het advies?

producten review ja of nee
producten review bert kunst persoonlijke foto

De 101 keto recepten zorgen ervoor dat je goed afvalt, en zijn ook nog eens erg lekker. De foto`s in het boek zien er smakelijk uit en het dieet is goed te volgen zonder honger te lijden. Het kookboek is professioneel en duidelijk vormgegeven. De recepten zijn niet moeilijk om te bereiden en bevatten alledaagse ingrediënten en een erg goede toevoeging zijn de bonussen.

Mitchel van Duuren maakt het jou zo makkelijk mogelijk om het dieet te volgen. Je hoeft bijna niets meer zelf uit te zoeken, alles wordt je kant en klaar aangereikt. Vooral de maaltijdplanningen en  boodschappenlijstjes zijn erg waardevol. Deze zorgen dat je direct en zonder gedoe aan de slag kunt met de recepten. 

Dit product is perfect als je al bent begonnen aan het keto dieet en graag meer lekkere en gevarieerde recepten aan je dieet wilt toevoegen. Ook als je begint met het keto dieet kan dit product je helpen, maar de Keto Revolutie is hier geschikter voor.

Al met al een goed product voor iedereen die op zoek is naar meer variatie in zijn of haar keto dieet. 

Nieuwsgierig geworden?

Ben je op basis van deze review nieuwsgierig geworden naar de “Keto Revolutie”, dan kun je nog naar deze 2 websites gaan om je verder te laten informeren voordat je het aanschaft:

KokenKoken

Populaire reviews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.